Over ons

OVER ONS

Al in de vroege jaren werd John Geurts geobsedeerd van alles wat met motorvoertuigen te maken had. In zijn jeugd sleutelde en handelde hij veel in brommers, later volgden motorfietsen en weer later toen er meer stallingsruimte vrijkwam kwamen daar klassieke auto’s bij. De huidige verzameling eigen klassiekers bestaat dan ook uit een 35 tal eigen klassieke motorvoertuigen, volgens velen een waar museum.

Ook is menig vrachtauto en tractor door John zijn handen gegaan. Zijn zondagse kleren zijn bijvoorkeur kleren die geschikt zijn om in de garage te vertoeven.

Zijn curriculum is dan weer niet automotive gericht. Na de MTS elektro volgde de HTS, aansluitend werd technische bedrijfskunde, economie en grootschalige energieconversie gestudeerd. Als hoofdberoep is John dan ook werkzaam als register energieadviseur bij Epro Consult. Door ACM (het vroegere NMA) is John aangewezen als onafhankelijk deskundige in het kader van de warmtewet, daarnaast  bezit hij het certificaat van erkenning voor energieadvies in de gebouwde omgeving en industrie.

De passie voor klassieke motorvoertuigen is echter gebleven, vandaar dat in 2017 is besloten om lid te worden van de federatie-TMV en deel te nemen aan de examens: taxateur klassieke motorvoertuigen.

Naast het behalen van het federatie-TMV vakdiploma ben ik als inspectie- en keuringsdeskundige (conform ISO 17024) gecertificeerd door Hobéon SKO.

Meer informatie

Gratis taxatie

Bij ons, gratis taxatie op een hefbrug.

Voor alle verzekeringen

Snel, voordelig en in een eigentijds jasje en toch door alle verzekeringsmaatschappijen geaccepteerd.

Van hobby tot vak

Van hobby ons vak gemaakt, het bewijs dat integriteit wordt beloond.

Benieuwd wat de waarde is van jouw klassieker? Neem contact op